Bajban a NiP, device hónapokig hiányozhat a csapatból

Bajban a NiP, device hónapokig hiányozhat a csapatból

Lassan többet lesz szüneten device, mint amennyit eddig összesen játszott NiP mezben.

2021 egyik, ha nem a legnagyobb átigazolása volt az, hogy a négyszeres Major győztes device az Astralist hátrahagyva a NiP kötelékébe szerződött. Teltek a hetek, teltek a hónapok, a várt eredmények azonban elmaradtak a NiP körül, az év végére pedig device egészségügyi szünetre vonult. Most úgy tűnik, hogy még több időre van szüksége.

Sosem tisztázták device gondjait, nem is feltétlen a szurkolókra és a médiára tartoznak azok. Egy biztos, hogy device 2021 utolsó hónapjaiban hiányzott a NiP kezdőjéből. Egyesek már azt vizionálták maguk elé, hogy az egészségügyi szünet csak kamu, hogy device megbánta az átigazolást és vissza akar menni az Astralishoz.

A dán AWP-s cáfolta ezeket a pletykákat, állítása szerint a NiP-ben fog játszani idén is. Nos, az már biztos, hogy az év első hónapjaiban nem. Device gondjai elhúzódnak, továbbra sem fog szerverre lépni. A nyakunkon lévő BLAST Premier Spring Groups idejére phzy veszi át a helyét, míg a Young Ninjasba Jackinhot szemelte ki a NiP. Tegnap a Sangal elleni meccsen már nem is volt ott phzy, a Fnaticból kikopott Jack "Jackinho" Ström Mattsson forgatta az AWP-t a meccsen.

Természetesen mihamarabbi felépülést kívánunk device-nak, akárcsak a szurkolók. Ez a hír most azonban olaj volt a tűzre. Sokan még mindig nem hiszik el, hogy device tényleges egészségügyi gondokkal küzd, több pletyka szerint áprilisra vár. Áprilisban lesz egy éves a szerződése, egyes fanok elképzelése alapján pedig, a sorok között lehet valami kitétel, ami egy év után könnyebbé teheti a távozását. Idővel minden kiderül majd.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!