AZ EA már az ingyenes Battlefield 2042 gondolatát sem veti el

A DICE már dolgozik a javításokon. Mi örülnénk, ha az EA hagyná őket dolgozni és nem a felesleges F2P-modellen gondolkoznának.

2021 egyik legnagyobb csalódása a Battlefield 2042. Borzasztó állapotban jelent meg a játék, amitől már rengetegen el is pártoltak, többek között a csalók is. Még szerintük is olyan rossz a BF2042, hogy nem éri meg csalni benne.

Persze sokan vannak azok is, akik türelmesen várnak arra, hogy a DICE kipofozza a játékot, ahogy tették azt anno a Battlefront 2 esetében is. Sajnos megint ott tarthatunk, hogy az EA kötelékében nem lehet normális játékot kiadni, hogy a fejlesztőket szidja mindenki, pedig valőszínűleg a kiadói térfélen van a titok nyitja.

Őszintén reméljük, hogy a DICE ki tudja még javítani a hibákat és a jövőben egy remek játék lehet a BF2042-ből. Az EA felől azonban megint aggasztó hírek érkeztek. Tom Henderson, aki mindeddig megbízható információkat szállított a Battlefield szériáról, azt állítja, hogy az EA már "minden lehetőséget megfontol".  Ebbe pedig beletartozik az is, hogy az egész játékot átrakják free to play, azaz ingyenesen játszható modellre.

Ez többek szerint sem eredményezne hosszú távú javulást. Pár hétig biztos megdobná a játékosok számát, de attól mert valami ingyenes, még nem kell rossznak, bugosnak, optimalizálatlannak, hiányosnak lennie. Az első mindenképpen a hibák kijavítása, az új funkciók beépítése kell legyen, aztán lehet gondolkozni a free to play modellen. De lehet, hogy akkor már nem is kell majd ehhez folyamodniuk.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!