Vigyázz hova kattintasz, ne járj úgy, mint ez a Twitch streamer

Vigyázz hova kattintasz, ne járj úgy, mint ez a Twitch streamer

Egyszer csapott csak le a banhammer, de az végzetes volt.

Végre itt a péntek! Néhány óra és vége a munkának, vége a sulinak, jöhet a jól megérdemelt hétvégi pihenés. Reméljük, hogy mindenki vidáman csap bele a hétvégébe, nem úgy, mint szerencsétlenül járt Evan Gao, aki kemény munkával épített ki magának közel 6800 fős Twitch bázist, majd egyetlen kattintással kukázta is az egészet.

6800 ember nem tűnik soknak, legalábbis nem a legnagyobb, legnépszerűbb streamek tükrében. De még nekik is volt olyan időszakuk, amikor ennyien követték őket, akkoriban pedig igenis fontos volt és nagy eredményt jelentett számukra, hogy már közel 7000 ember követi a csatornájukat.

Boldog volt emiatt Evan Gao is, akinek karrierjében még újdonságot jelentett ennyi követő. Feltörekvő streamerként sokkal nagyobb hangsúlyt szeretett volna fektetni a nézőire, így tegnap gondolt egyet és nekiállt eltávolítani a botokat a követői közül. Nem figyelt azonban minden szűrőre, egyetlen hiányzó pipa pedig azt eredményezte, hogy nem csak a botokat, hanem szinte az összes nézőjét, 6768 embert távolított el a csatornájáról.

Jelenleg 686 követője van a Twitch csatornájának, eddigi munkáját pedig kezdheti elölről. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!