Megkaptuk az eddigi leghaszontalanabb CS:GO frissítést - Köszi Valve

Megkaptuk az eddigi leghaszontalanabb CS:GO frissítést - Köszi Valve

Ez igen, ezt nehéz lett volna alulmúlni. 

Pár napja épp azon bosszankodtunk, hogy a Valve mintha elfelejtett volna foglalkozni a CS:GO-val. Imáink meghalgattattak, hiszen végre jött egy új patch, ami viszont nagy csalódás volt. Első ránézésre egyszerűen csak semmilyen volt, másodjára már kifejezetten rossz, harmadjára kínosan vicces.

A frissítés apró hibajavításokat, egy kis UI-igazítást, Linuxos Vulkan támogatást és dobpergés... új opciót hozott a CS:GO kontrolleres irányításához. Jól olvastátok, a CS:GO kontrolleres irányításához. Maga a lehetőség nem rossz, sőt, kiválóan működik. Arról van szó, hogy kontrollerrel játszva, a jobb analóg kar bármilyen irányba való elmozdítása után a játékban is azonnal oda forgunk, hogy aztán onnan kiindulva lehessen apró korrigálásokkal, pontosabban célozni. Gyakorlatilag egy gombnyomásra működő, bármilyen fokú azonnali megfordulást eredményez.

Pont úgy, mint ahogy ebben a videóban is látjátok az új opciót, 1:24-től kezdve.

Tényleg? Tényleg ezzel töltötték a fejlesztők az idejüket? Azzal, hogy 2022 elején a CS:GO kontrolleres irányítása javuljon? Sokszor csalódtunk már a Valve-ban az évek alatt, de ekkorát talán még soha. Picit, de csak picit enyhít a bánatunkon, hogy időközben legalább a Dreams & Nightmares ládát megkaptuk és csodálatosak az új skinek.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!