Hirdetés

Minden Star Wars film és sorozat, amikre az elkövetkező években számíthatunk

Te milyen Star Wars sztorit látnál szívesen megfilmesítve?

Hirdetés

Múlthéten a semmiből jött egy videó, egy állítólagos új Star Wars sorozat előzetese. A Knights of the Ren videó valóban meggyőzőnek tűnt, de a cím, a téma már sokaknál bekapcsolta a vészjelzőt és többen voltak, akik azonnal kamunak kiáltották ki az előzetest. Végül be is bizonyosodott, hogy a videó hamis, fan-made előzetes egy nemlétező Star Wars sorozathoz.

Ettől függetlenül jó sok Star Wars projekt van készülőben, mozifilmek és sorozatok egyaránt. Ráadásul ezek már csak cím alapján is izgalmasabbnak tűnnek, mint egy a Ren Lovagjait feldolgozó széria. Íme az összes Star Wars film és sorozat, amiknek létezését már korábban megerősítette a Disney.

The Mandalorian 3. évad

Ennek sokan fognak örülni, nem maradunk baby Yoda nélkül! Még a második évad premiere előtt bejelentették, hogy lesz 3. felvonás is, már csak azt kellene megtudnunk, hogy mikor. Egyelőre csak Jon Favreau szavaira hagyatkozhatunk, aki korábban annyit mondott, hogy Din Djarin nem sokkal a The Book of Boba Fett után térhet vissza a képernyőkre. Talán még idén?

A Kenobi sorozat

A Sithek Bosszúja után nem sok esélyt láttunk rá, hogy Ewan McGregor és Hayden Christensen még valaha visszatérnek Obi-Wan és Darth Vader szerepéhez, mégis így lesz. Elvileg még idén jön az Obi-Wan Kenobi sorozat, ami a III. és a IV. epizód között játszódik majd.

Hirdetés
Hirdetés
1 db hozzászólás
  • AndyAoki99 3 hónapja
    Érdekesen hangzanak
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés