Gyilkolj le 5 millió ellenfelet és jutalmat kapsz az Assassin's Creed: Valhallában

Gyilkolj le 5 millió ellenfelet és jutalmat kapsz az Assassin's Creed: Valhallában

Szerezd meg az új mitikus fegyvert!

Az Assassin's Creed: Valhalla-ban egy új kihívás képében a játékosoknak 5 millió ellenség megölése volt a cél, hogy feloldjanak egy vadonatúj fegyvert: az Eclipse-et, egy új mitikus kaszát. A játékosoknak azonban csak néhány óra kellett ahhoz, hogy elérjék ezt a számot, és most már több mint 30 millió legyilkolt ellenségnél tartanak. Ez egy közösségi kihívás egyébként, így ez azt jelenti, hogy bárki, aki a Valhallával rendelkezik, most megkaphatja a kaszát – csak legalább egy ellenséget kell megölnie hozzá. Könnyű, nem?

Miután megöltél egyetlen ellenséget, egyszerűen menj a Ubisoft Connectre, és máris igényt tarthatsz a fegyverre, és hozzáadhatod az Eclipse-et a leltáradhoz. Mivel mitikus, még egy perk is jár hozzá: minden alkalommal, amikor nem sikerül kritikus találatot szerezned, erre az esélyed tíz ponttal nő. Tegyél rá néhány rúnát, és máris egy olyan szuper fegyvered lesz, amely lendületből aprítja az ellenséget. Az esemény január 27-ig érhető el.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - A májusi eső miskolci OGEX-et ér

Az Észak-Magyarországi régió legnagyobb városát is beveszi az Országos Gaming Expo, hogy a geek kultúra válogatáskazettájával kedveskedjen az ott lakóknak.