Idén már biztosan nem játszhatunk a Dragon Age 4-el

Idén már biztosan nem játszhatunk a Dragon Age 4-el

2022-ben sem próbálhatjuk ki a Dragon Age 4-et.

A Dragon Age fejlesztése egyáltalán nem zökkenőmentes. 2015-ben kezdődtek a munkálatok, majd 2018-ban újra kellett kezdeni az egészet, hogy a fejlesztők bele tudják tenni a live-service komponenst, illetve használni tudják az Anthem kódját. Szintén 2018-ban kaptunk egy teasert, úgy, hogy az azt megelőző hónapban több fejlesztő, köztük Mike Laidlaw, a kreatív direktor is otthagyta a Bioware-t.

2020-ban is érkezett hozzánk egy új teaser, majd 2021-ben megtudtuk, hogy az Anthem bukását és a Star Wars Jedi: Fallen Order sikerét követően az EA kiszedette a live-service komponenst a Dragon Age 4-ből, azzal a céllal, hogy a játék szigorúan egyjátékos címként jelenjen meg. Ez persze újra felülírta a projekt ütemezését.

Mikor debütál végre a Dragon Age negyedik része? Ez egy remek kérdés. Tom Henderson szerint a kiadó a 2022-es kiadással számolt, azonban sem az EA, sem a Bioware nem jelentett be megjelenési dátumot. Mostanra azonban már ők is belátták, hogy ez semmiképp sem lehetséges. 

Szerintetek mikor érkezik a játék? Várjátok már a megjelenést?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - A májusi eső miskolci OGEX-et ér

Az Észak-Magyarországi régió legnagyobb városát is beveszi az Országos Gaming Expo, hogy a geek kultúra válogatáskazettájával kedveskedjen az ott lakóknak.