Hamarosan visszavonulhat GuardiaN?

Hamarosan visszavonulhat GuardiaN?

Lehet, hogy a végén mégsem jön össze az a Major győzelem.

Az e-sportban is el kell tudnia fogadnia a játékosoknak, hogy nem mindenkiből lesz világelső. Persze mindenki szeme előtt ott lebeghet a cél, de nem szabad összeroppaniuk, ha egy célkitűzés sosem sikerül. Sajnos egyre inkább úgy tűnik, hogy GuardiaN is ebbe a halmazba tartozik majd. A magyar származású felvidéki AWP-s mindig azt hangoztatta, hogy addig nem teszi le az egeret, amíg meg nem nyer egy Majort. Erre aligha van már esély.

GuardiaN aranykora, a NaVis időszak már elmúlt. Azóta több csapatban is megfordult, a Major győzelemtől azonban minden új szerződéssel egyre távolabb került. A FaZe, a NaVis visszatérő és a Trident sem váltotta be a hozzájuk fűzött reményeket. GuardiaN végül a Singularity csapatánál kötött ki, ahol ismételten inkább kevesebb, mintsem több sikerben volt része.

2021 szemptembere óta van a Singularitynél és most januárban már egyre többre helyről lehetett hallani, hogy onnan is továbbállhat. Csapattársa és egyben a Singularity irányítója szerint, ez GuardiaNnek akár a visszavonulását is jelentheti.

„(...) Ladislav már nem akar a CS-vel foglalkozni. Legalábbis most nem. Azt mondta, hogy talán kihagyja ezt az évet, de pontosan tudjuk, hogy ha idén kiszáll, akkor soha többé nem fog már versenyszerűen játszani." - nyilatkozta seized.

Igazat tudunk adni az orosznak. Hiába akar GuardiaN csak szünetet tartani, egyszerűen be kell látnunk, hogy eljárt felette az idő és ha most elmegy, valószínűleg sosem tér már vissza tier 1-es csapat élén.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!