Jön a REPUBLEAGUE 3. szezonja - Jelentkezz te is a selejtezőkre!

Jön a REPUBLEAGUE 3. szezonja - Jelentkezz te is a selejtezőkre!

Négy nyílt selejtező is lesz, amikről reméljük, hogy minél több magyar csapat jut majd tovább a kvalik zárt szakaszába.

Elég volt a pihenésből, jöhet a 2022-es CS:GO szezon. Profi szinten a BLAST Premier Spring Goups nyitja majd az évet január 28-tól, az alsóbb kategóriákban viszont már több verseny is elkezdődött, illetve többnek kiírták már a selejtezőit. Ilyen a REPUBLUAGUE is. A harmadik alkalommal megrendezendő bajnokságnak hamarosan megnyílnak a kvalifikációi, amire a magyar csapatoknak is érdemes figyelniük.

Elsőként tavaly tavasszal találkozhattunk a versennyel, akkor 60.000 eurós összdíjazás mellett vonultatott fel olyan csapatokat, mint a SKADE, a Sprout vagy a SINNERS. Az őszi szezonra és az azzal érkező második felvonásra növelték a tétet, akkor már 100.000 euróért játszottak a csapatok, ráadásul olyanok, mint a Fnatic, a Dignitas és a Virtus.pro.

2022 sem marad REPUBLEAGUE nélkül, jön a 3. szezon, ráadásul a szervezők ezúttal is emelni tudtak a téteken. Soha nem volt még ilyen magas a REPUBLEAGUE díjazása, 20.000 eurót osztanak szét a zárt selejtezőben és további 120 ezret a verseny fő szakaszában. A titok nyitja pedig a selejtezők.

Jövő héten, febuár 6-án indul a nyílt selejtezős szakasz, ahol a magyar csapatok is megmutathatják, hogy milyen is a magyar CS. Többféleképpen is bejuthattok a versenyre, íme a selejtezős rendszer:

Nyílt selejtezők: február 2. és 13. között

  • Első EU kvali: február 8. és 9. között. - Jelentkezés
  • Második EU kvali: február 12. és 13. között. - Jelentkezés
  • V4-es országok első selejtezője: február 6. és 7. között. - Jelentkezés
  • V4-es országok második selejtezője: február 10. és 11. között. - Jelentkezés

Zárt selejtező: február 28. és március 3. között

  • Minden V4-es országból, tehát Magyarországról is meghívnak egy csapatot.
  • Négy csapat érkezik majd a nyílt selejtezőkből, nyolc pedig a HLTV ranglista alapján.
  • A zárt selejtező 16 csapatából összesen 8 jut majd tovább a verseny fő szakaszába.
  • A zárt kvali első négy helyezettje egyenként 3000, míg a második négy helyezettje 2000 eurót nyerhet.

A zárt selejtezőben meghívásos alakualtok is szerverre lépnek majd, köztük egy magyar csapat is. Hogy pontosan melyik, az egyelőre rejtély. Az viszont már biztos, hogy remek lehetőség ez feltörekvő, de akár ebben a percben alakuló csapatok számára is. Ne szalaszd el az alkalmat, szedd össze a csapatod és irány a REPUBLEAGUE selejtezői, mutassátok meg a világnak, hogy mire képesek a magyar CS:GO alakulatok.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!