Letarolta a sorozatrajongókat a Moon Knight előzetese

Letarolta a sorozatrajongókat a Moon Knight előzetese

Neked melyik az eddigi kedvenc Marvel sorozatod?

Múlt héten robbant be a Marvel legújabb sorozatának, a Magyarországon is forgatott Moon Knight előzetese. Oscar Isaac egy roppant izgalmas karaktert testesíthet majd meg, habár az MCU által felhigított Marvel rajongók talán nem is hallottak még erről a hősről, hiszen Moon Knight most először bukkan majd fel az MCU-ban. Az viszont biztos, hogy az előzetest zabálták a rajongók.

Szinte minden tekintetben új rekordokat állított fel, persze egyelőre csak a Disney+ Marvel sorozatai között. A videó néhány nap alatt megugrotta az 1 millió lájkos álomhatárt, összességében 75 milliós nézettséget generált internetszerte az első 24 órában és 263,000-es aktivitást a közösségi médiában. Ezzel pedig a Disney összes eddigi Marvel sorozatát megelőzte, sőt, a közösségi médiában nagyobb hullámokat kavart, mint anno az első The Mandalorian előzetes.

A legkedveltebb Marvel sorozatok előzetesei:

  • Moon Knight - több, mint 1 millió lájk
  • A Hawkeye első előzetese - 915,000
  • A WandaVision első előzetese - 760,000
  • A Loki második előzetese - 723,000
  • A Loki első előzetese - 695,000
  • A The Falcon and the Winter Soldier második előzetese - 652,000

Szerencsére nincs már messze a premier. Hacsak váratlanul el nem tolják, akkor március 30-án debütál majd a Moon Knight sorozat a Disney+ kínálatában és még az is lehet, hogy már felvezeti a Marvel Fantastic Four projektjét. A szemfüles rajongók ugyanis kiszúrtak egy easter egget az előzetesben. Az egyik jelenetben a "von-D" felirat olvasható egy dobozon, ami sokak szerint von-Doom lenne, ha látnánk az egész feliratot. Victor Von Doom pedig nem más, mint Doctor Doom, a Fantastic Four legrégebbi ellenfele.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!