„Azt hittem többet fog mutatni, nem Bjergsen az egyik legjobb játékos a világon?

„Azt hittem többet fog mutatni, nem Bjergsen az egyik legjobb játékos a világon?" – Jojopyun

Az EG midese végre megtörte az unalmas, egymás iránti tisztelgést és beszól Bjergsennek, az LCS egyik legjobb játékosának.

Ahogy minden nagy régióban, úgy Amerikában is ismét elindult az év elején az LCS. Ahogy azt megszokhattuk és mivel szeretnek különlegesek lenni az USA-ban, így teljesen más felfogással vágnak neki a versenyzésnek. Gyakorlatilag nincs tavaszi és nyári split, jelenleg csupán csak egy Lock-In torna folyik, amit mindenki inkább gyakorlásnak fog fel, mint kőkemény versenyzésnek.

Azonban itt is fel lehet mérni azt, hogy kinek sikerült jobban az átigazolási szezon és kinek rosszabbul. A verseny eddigi egyértelmű nyertese az EG, ugyanis a két csoportból csak nekik sikerült veretlenül továbbjutniuk a rájátszásba, pedig olyan csapatokkal kellett megküzdeniük, mint a Dignitas, akik kiejtették a másik csoport első helyezettjét és a Team Liquid, akik igazi szupercsapattal vágtak neki a versenynek, igaz vízumproblémák miatt egyelőre CoreJJ nélkül.

Az EG tehát veretlen maradt és már a GG-t is kiejtették egy könnyed 2:0-val a negyeddöntőben. Emiatt készített az akadémiából felhozott, középső ösvényen játszó Jojopyunnal egy interjút Travis Gafford, ahol felmerült épp a Liquid elleni mérkőzés. Úgy tűnik, hogy végre egy igazi személyiség érkezett a ligába, ugyanis Jojo, a liga veterán sztárjára, Bjergsenre a következőket mondta:

„Azt hittem, hogy ennél több dolgot csinál majd, de igazából nem csinált semmit. Azt gondoltam, hogy ő lenne a legjobb játékos a ligában? Kicsit összezavarodtam."

Az interjúban beszéltek még arról, hogy hogyan lett profi LoL-játékos, mennyi időt ölt bele a Fortnite-ba és arról is, hogy ki az ő mid laner példaképe.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!