Warzone: A Buy Station fagyások és az Xbox konzolok problémáit is orvosolták

Warzone: A Buy Station fagyások és az Xbox konzolok problémáit is orvosolták

A január 26-i frissítés számos kisebb változtatást is tartalmaz, amik jelentősen javítanak a játékélményen.

A január 26-i frissítés számos kisebb változtatást is tartalmazott, de természetesen ezek eltörpülnek a címben említettek mellett. Nincs többé fagyás a boltban történő vásárlások alatt, aminek megoldása talán a fejlesztők legfontosabb feladatai közé tartozott az elmúlt napokban. A Warzone fejlesztői egyelőre Caldera finomhangolásán dolgoznak, így nemcsak a Buy Stationnél kifagyott karakterek problémáját oldották meg, hanem a Warzone stabilitásán is javítottak Xbox konzolon.

Ugyanis az Xbox kontroller Home gombjának kétszeri lenyomása instabilitást okozott a játékmenetben, ami természetesen nem túl szerencsés egy olyan játékban, ahol sokszor századmásodpercek döntenek arról, hogy kit küldenek továbbképzésre a Gulágba. A legfontosabb módosítások mellett kiemelendő, hogy több olyan problémás elemet is eltávolítottak, amiket a játékosok a saját előnyükre exploit céljából felhasználhattak – vagy amiken nemes egyszerűséggel át tudtak lőni a fizika törvényeit meghazudtolva.

Aminek viszont már nem biztos, hogy mindenki örülni fog, de azt a hibát is kijavították, hogy visszavásárlásnál véletlenül se térjen vissza a játékos korábbi Loadout összeállításával a csatába. Korábban azon szerencsések, akiknek megadatott ez az előny, a meglepetés erejével csaphattak le legjobb fegyvereikkel a gyanútlan támadókra visszatérésük után szinte azonnal.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!