A dán hős egy speciális TOTY kártyával gazdagodhat

A dán hős egy speciális TOTY kártyával gazdagodhat

Azon a napon ő volt az egyetlen, aki megőrizte hidegvérét és ezzel megmentette egy csapattársa életét.

Nincs is jobb, mint azon izgulni, hogy vajon dob-e valamelyik csomag Team of the Year kártyát. Vannak a szerencsésebbek és vannak a szerencsétlenebbek, szinte teljesen kiszámíthatatlan ez a promó. Akárcsak az élet, gondoljunk vissza a nyári Európa-bajnokságra, amikor Eriksen összeesett a pályán, de egy ember lélekjelenléte a helyén volt és ezzel gyakorlatilag megmentette az életét. A dán válogatott karmestere a Finnország elleni Európa-bajnoki mérkőzés 43. percében szívrohamot kapott, ezt követően pedig újra kellett éleszteni. Kjaer egy másodpercet sem tétovázott, és a védelem tengelyéből sprintelt az ellenfél szögletzászlója felé, hogy Eriksen segítségére siessen. Szabaddá tette a légútjait, stabil oldalfekvésbe helyezte, és arrébb küldte a csapattársait, hogy legyen helye a lélekszakadva érkező orvosi stábnak. Amint meghozták a defibrillátort, sorfalat állított a dán játékosokból Eriksen elé, hogy az újraélesztésből a helyszínen és a televízió képernyői előtt minél kevesebbet lehessen látni. Hogy ez miért fontos történet?

Egyrészt mert nem végződött tragédiával, másrészt a Team of the Year promó kap egy különleges kiadást, ráadásul idő előtt kiszivárgott a Honorable Mention együttes, melyben szintén komoly nevek szerepelnek:

Simon Kjaer, ha minden igaz szintén gazdagodik egy ilyen speciális lappal. A dán nagyszerű szezont tudhat maga mögött, trustyfuttrader jóvoltából pedig olyan információ látott napvilágot, hogy az EA ad neki TOTY Moments kártyát. Viszont a tweetben is szereplő állítás alighanem igaz, nem feltétlenül a teljesítménye, sokkal inkább az életmentő cselekedete miatt jutalmazzák meg.

Ezt pedig maga a játékközösség is bőszen támogatja, ráaádul ebben az esetben a Serie A csapatot építőknek egy újabb remek opciója lenne a bővítésre. A képen egyébként a ratingje mellett az egyes statisztikáit is odaírták, de ez nem fedi a valóságot, egyelőre nem tudni, hogy az EA milyen számokkal vértezné fel a dán középhátvédet. Mintahogyan az sem ismert, hogy Kjaer elérhető lenne-e a csomagokban vagy objektívként, esetleg SBC-ként tennék közzé.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!