Kevesebb mint két hónap múlva jön a Halo sorozat

Kevesebb mint két hónap múlva jön a Halo sorozat

Videojátékos sorozattal erősít a Paramount Plus.

Jó ideje lehetett már tudni, hogy TV-sorozat készülhet a Halo játékok nyomán, tavaly decemberben pedig végre leleplezték a projektet teljes mivoltában. Már az első, mindössze 1 perces előzetes sem volt rossz, most azonban kaptunk egy sokkal hosszabbat, rengeteg új jelenettel és ami a legfontosabb, a bemutató pontos dátumával.

A sztori szerint a XXVI. században a több idegen fajt is magába foglaló Covenant birodalom jelenti a legnagyobb veszélyt az emberiségre, a háború kimenetelét pedig egyetlen katona, a célzottan harci eszköznek tervezett Master Chief fordíthatja meg. Bár az emberiség eszközként, fegyverként tekint rá, Master Chief jóval több, mintsem egy háborúra programozott robot és ez nem csak a Covenantnak okoz majd problémát.

Ez a Halo-játékok alapfelállása, de persze az évek alatt sok érdekes és izgalmas sztoriszál bontakozott már ki a Halo-univerzumában. Eddig ezeket csak videojátékok formájában láthattuk, márciusban viszont, már a TV-képernyőket veszi célba Master Chief.

A sorozatért Steven Kane (A főnök, Amerikai Fater) és Kyle Killen (Mind Games, Awake) felelnek, a bemutatóra nem kell már sokáig várnunk: március 24-én jön a Halo első évada, méghozzá a Paramount Plus streaming platform kínálatának részeként.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

borítókép: nawpic.com

Kövess Minket!