Az öt legjobb mod ha kedvet kaptál egy kis Witcher 3-hoz!

Az öt legjobb mod ha kedvet kaptál egy kis Witcher 3-hoz!

Az alapjátékot és a DLC-ket már sokszor újra és újra játszhattuk, így néha érdemes kicsit megfűszerezni a játékot néhány moddal.

A Witcher 3 azon ritka játékok táborába tartozik, ami szinte már a megjelenéskor tökéletes volt, azonban a fejlesztők minden követ megmozgattak azért, hogy jó pár frissítést és két DLC-t kiadjanak egy Singleplayer játékhoz, amivel tényleg elérték a valaha volt legjobb játék élményét. Éppen emiatt nem az az első gondolatunk, hogy pár modot csempésszünk a játékba, ha újra ki szeretnénk játszani a játékot vagy csak a sorozat miatt szeretnénk pár száz órát eltölteni a kontinensen. Ettől függetlenül a játékhoz rengeteg apró mod készült, amivel változtathatunk Geralt vagy a többi szereplő kinézetén. Emellett akár a játékmenetbe is belenyúlhatunk, igaz nem olyan drasztikusan mint például egy GTA-ban.

Összeszedtük nektek az általunk öt legjobbnak gondolt modot, de ha megjön a kedvetek egy kis Witcherhez, érdemes lehet körülnézni ezen az oldalon!

5. STLM

Az első mod amit érdemes lehet kipróbálni az egyértelműen egy olyan grafikai modifikáció amely a fényekkel játszik leginkább. Mi személy szerint az STLM-et, tehát a Super Turbo Lightning modot ajánljuk, de a videó alapján ti is kiválaszthatjátok, hogy melyik tetszik legjobban, ki tudja lehet, hogy nektek épp a Vanilla lesz a tökéletes!

4. Auto Loot

A 4. helyen egy nagyon apró ám roppant hasznos mod áll, ez pedig nem más, mint az auto loot. Persze itt nem arra az auto loot modokra gondolunk, ahol gyakorlatilag mindent megcsinál helyettünk és elég ha csak a dobozok közelébe megyünk. Mi magunk választhatjuk ki, hogy mit, hogyan és mennyit szeretnénk lootolni a dolgokból, így teljesen testreszabhatjuk az élményt.

3. HD Projekt

A Witcher 3 még 2022-ben is egy gyönyörű játék, azonban néhol már észrevehetőek az apróbb grafikai problémák. Ha a gépetek bírja és szeretnétek a lehető legszebb Witcher 3 élményt, akkor egyértelműen a Witcher 3 HD Projekt a ti modotok. Ahogy a videóban is láthatjátok rengeteg elemet cserél ki HD felbontásra ezzel pedig még gyönyörűbbé teszi a játékot.

2. Hoods+Accessory slot+Swords on the hip

A második helyre végül nem egyetlen mod, hanem egy mod triumvirátus került be. Mindegyikőjük nagyon keveset változtat a játékon, azonban együtt tökéletesen megváltoztathatják Geralt kinézetét. Az egyikőjük segítségével csuklyákat vehetünk fel, míg a másik abban segít, hogy emiatt ne kelljen feláldoznunk egyetlen slotot sem Geralton. Végül pedig a kardot áthelyezése abban segít, hogy ne bugoljon össze a palástunk a kardokkal, magyarán szólva letehetjük mindkét kardunkat az oldalunkra a hátunk helyett.

1. Random encounters

Végül, de nem utolsó sorban az első helyre az a mod került, ami a legtöbbet változtatja a játékmeneten. A véletlenszerű találkozások segítségével utunk során random megtámadhatnak minket rablók, szörnyek, de új vérdíjak, szörnyszerződések és események is kerülnek a játékba a segítségével. Talán az egyik legfontosabb mod azoknak a játékosoknak, akik már kívülről fújják a sztorit, ráadásul állítólag hibamentes és még az FPS-ünket sem gyötri meg.

Ez lenne tehát a mi top ötös listánk, ha pedig némi segítségre szorulnátok a modok feltelepítésében akkor egyértelműen ezt a videót tudom ajánlani, akár angol tudás nélkül is elég a vizuális látnunk a telepítés folyamatát ahhoz, hogy megértsük mit is kell tennünk:

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!