Call of Duty filmben szerepelhet Dwayne Johnson

Call of Duty filmben szerepelhet Dwayne Johnson

Te milyen korszakban látnál szívesen egy CoD-filmet? II. világháború vagy modern hadviselés?

Múlthéten robbant a hír, miszerint Dwayne Johnson (Jumanji, Rampage, Doom) újabb gamer filmben szerepelhet. A színész a Men's Journalnak adott interjújában kotyogta el, hogy már javában dolgozik egy új videojáték-adaptáción, amiről még idén le is ránthatják a leplet. Részeleteket azonban nem árult el, így az internet RGB vérű gamer népe csak találgatni tudott, hogy pontosan melyik játékról is lehet szó.

Most viszont van egy erős tippünk, ugyanis a Giant Freakin Robot értesülése szerint, Johnson egy évek óta formálódó Call of Duty filmben szerepelhet majd. Hogy pontosan mit is dolgoz majd fel ez a film, azt nem tudni. A CoD-játékokban rengeteg izgalmas történetet és több korszakot is megéltünk már, a filmről azonban egyelőre semmit sem tudni. Még azt sem, hogy a széria kiinduló pontját jelentő II. világháborúra vagy esetleg a modern hadviselésre és a Modern Warfare részekre koncentrál-e majd.

Az viszont biztos, hogy Dwayne Johnson tökéletes választás lehet egy Call of Duty filmbe. Alig várjuk, hogy hivatalosan is leleplezzék a valószínűleg még bőven félkész filmet.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!