Kiszivároghatott a magyarországi Disney+ előfizetés ára

Kiszivároghatott a magyarországi Disney+ előfizetés ára

Nem lesz olcsó, de az elérhető tartalmakért cserébe mégis megérheti a kiszivárgott összeget.

A Magyarországon is egyre népszerűbb különféle streaming szolgáltatók mellett – mint például a Netflix vagy épp az HBO GO  hamarosan a Disney+ is elérhetővé válik itthon. A Mentrum jelentése szerint az HBO Maxhoz hasonlóan a Disney+ magyarországi előfizetésének ára is idő előtt kiszivárgott, ami havi szinten 3 090, éves szinten pedig 30 990 forintot takar.

Eredetileg egy különálló, 2 690 forintos havidíj lehetősége is felmerült, és 3 090 forintos havidíj ellenében járt volna a Plus a Star csomaggal együtt, de végül ezt a koncepciót elvetették.

A Star nem más, mint a Disney+ tavaly februárjában indult szolgáltatása vagy csomagja, ami többek között a 20th Century Studios, a Searchlight Pictures, az FX és a Hulu filmjeit, sorozatait tartalmazza.

Az újragondolt tervezetben már nincs lehetőség a Star-mentes csomagot választani, így marad az egységes 3 090 forintos ár. 

Mit kapunk a pénzünkért?

A Disney+ az elmúlt években egyre erősebb felhozatallal büszkélkedhet. Elég csak megemlíteni a méltán népszerű The Mandaloriant, valamint ne feledjük, hogy több Marvel sorozat is kizárólag a Disney+ szolgáltatás keresztül tekinthető meg, mint például a hamarosan érkező Moon Knight, a Loki második évada vagy épp a She-Hulk.

A Disney+ hivatalosan várhatóan nyáron indul el Magyarországon.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!