Már megvan a forgatókönyvíró, készül a Mortal Kombat film folytatása

Már megvan a forgatókönyvíró, készül a Mortal Kombat film folytatása

Egy 2022-es amerikai szuperhős sorozat írója is a csapat tagja lett, aki már ígéretet is tett a rajongóknak.

Nem volt elég a reboot vagy nevezzük bárminek is a Mortal Kombat kapcsán a 2021-es új filmet, mivel úgy tűnik a New Line Cinema boszorkánykonyhájában ismét kotyvasztanak valamit. Méghozzá a folytatást, a Deadline értesülései szerint ugyanis hamarabb jön az MK második epizódja, mint azt gondoltuk volna. A legendás videójáték franchise alapján elkészült film tehát visszatér egy második rész erejéig – Joe Taslim korábbi nyilatkozata alapján 5 részre írt alá, tehát várható több is –, aminek a forgatókönyvéért az a Jeremy Slater felel, aki korábban a Moon Knight című sorozatának a sztoriját vetette papírra. Ő már Twitteren meg is szólalt a hír hallatán és állítása szerint sokkal nagyobbat, jobbat és véresebbet raknak össze, amitől az emberek még az agyukat is eldobják majd. Hajaj, hisszük, ha látjuk.

A folytatás valószínűleg amiatt kapott zöld utat, mert tavaly áprilisban a Mortal Kombatot egyszerre mutatták be a mozikban és a Warner saját streaming platformján, a HBO Maxen, ráadásul a webes felüleleten elég nagy népszerűségre tett szert az alkotás. A világjárvány idején az első helyen nyitott a pénztáraknál és az HBO legjobb filmjei közé került.

A szereplők közül, ha minden igaz Lewis Tan, Jessica McNamee, Josh Lawson, Joe Taslim, Mehcad Brooks, Ludi Lin, Tadanobu Asano és Chin Han visszatér, de további és bővebb információ egyelőre nincs a folytatással kapcsolatban, mintahogy azt sem tudni mikor kerülhet mozikba a Mortal Kombat 2.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!