Riot Mortdog: „Nyitottak vagyunk egyedi karakterek felé”

Riot Mortdog: „Nyitottak vagyunk egyedi karakterek felé”

Silco az első olyan egyedi hős aki nem League Of Legends karakterből készült el. Az Arcane sorozat főgonosza már most a megjelenés előtt hatalmas népszerűségnek örvend.

Korábban Ben cikkében olvashattatok már arról milyen hősökkel és színergiákkal rendelkezik majd a TFT legfrissebb változata a Neon Lights.

Jinx és Vi változtatásai mellett bejelentették Silco érkezését is ezzel új szintre emelve az Arcane sorozat történetet. A TFT fejlesztői számára új feladat volt Silco megtervezése, hiszen őt nem létező képességekkel emelték át a League of Legendsből, hanem teljesen nulláról építették fel a hőst. Viszont ezzel a lépéssel a TFT jövője új kapukat nyitott meg maga előtt.

Silco megtestesíti azt az új hidat ami már nem csak League of Legends hősökkel van felépítve” mondta el a TFT fejlesztője Stephen ‘Mortdog’ Mortimer egy interjúban. „Izgatottan várjuk milyen lehetőségekkel számolhatunk a jövőben, viszont semmilyen tervünk nincsen még amiről beszélhetnénk mint biztos pont. Természetesen nyitottak vagyunk a lehetőség felé, hogy minél több egyedi hőst tervezhessünk a játékmódba.”

Természetesen ilyenkor mindenki a Riot Games más játékaira gondol, legtöbben a Valorantra. Az FPS-kategóriájú videojáték nagyobb tömegeket megfogott 2020-as indulása óta és remek összekötése lehetnek a jövő világának és a Runeterra által nyújtott univerzumnak.

Amikor nem League of Legends karakterekről van szó mindenki egyből a Valorantot hozza szóba” – nevetett Mortdog „A megvalósítás még várat magára természetesen, de mindenki első reakciója a Riot Games lövöldözős játéka”

A Legends of Runeterra kártyajáték is rendelkezik rengeteg háttértörténeti karakterrel annak érdekében, hogy ha inspirálódni szeretnének a fejlesztők és a TFT lehetséges melegágya is lehet a popkulturális referenciáknak egyaránt. Amiatt is ha Jinx és Vi népszerűséget megnézzük a Fortnite-ban lévő megjelenésük óta. 

A TFT számára megvan a lehetőség kitörni a League of Legends árnyékából és a jövőbeli lehetőségek végtelen tárházát nyitotta meg.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!