Romantikusabb vizuális novellát kapott a Cyberpunk 2077

Romantikusabb vizuális novellát kapott a Cyberpunk 2077

A munkához még a CD Projekt RED engedélyét is kérték, amit megkaptak, így álltak neki a munkának.

Rajongói készítésű romantikusabb hangvételű, vizuális novellát kapott a Cyberpunk 2077, a Cyberbang 2069 a nevéből kiindulva pedig pont azt nyújtja, amire számítasz tőle. Gyakorlatilag egy randiszimulátort kapsz, amelyben több, a Cyberpunkból megismert karakter is szerepel, például Johnny Silverhand is.

A legmeglepőbb része azonban az, hogy mielőtt a háromfős társaság nekiállt volna a munkának, még a fejlesztő CD Projekt Red engedélyét is kérték.

„Elolvastuk a játék felhasználási feltételeit és elég kegyes az ilyen rajongói munkákkal." - magyarázta az egyik fejlesztő, Bean. „Akár még pénzt is kereshetsz vele, viszont nem csinálhatsz olyat, hogy muszáj érte fizetni. Amúgy is egy ingyenes programot készítettünk volna, ellenben a dokumentum úgy fogalmazott, hogy "Ne készíts videojátékot a Cyberpunk alapján", ami elbizonytalanított minket abban, hogy ez a vizuális novella pontosan milyen kategóriába is tartozik."

Az önmagukat Triple Thirstnek nevező fejlesztők így felkeresték tavaly áprilisban a CDPR-t, hogy megtudják, ezen feltételeknek megfelel-e a Cyberbang 2069. „Arra számítottunk csak, hogy visszakérdeznek, hogy ez Johnny-ról szól-e, de végül csak annyit mondtak, hogy nyugodtan csináljuk meg."

A Cyberbang 2069 a CDPR karaktereit eleveníti meg, némi extra romantikval. A Cyberpunk 2077-ben összesen csak négy karakterrel van erre lehetőségünk, míg a Triple Thirst munkájában sokkal több személlyel. A névsor természetesen magán Johnny Silverhandet is tartalmazza, de olyan mellékszereplőkkel is találkozhatunk, mint például Sandayu Oda. Bean hozzátette, hogy ez a névsor később további karakterekkel bővülhet.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!