CS:GO: A 2015-ös kennyS stílusában játszik m0NESY és ez remekül áll neki

CS:GO: A 2015-ös kennyS stílusában játszik m0NESY és ez remekül áll neki

Elképesztő, hogy mit tud a G2, 16 éves játékosa.

A BLAST Premier Spring Groups versenyét megelőzve voltak azért kételyeink m0NESY játékát illetően. A tehetségét senki sem vitatja, de sokan voltak, akik úgy gondolták, hogy a 16 éves, orosz AWP-s nem tud majd azonnal felnőni a feladathoz és egy BLAST Premier szintű versenyen sokat hibázik majd.

Bár tény, hogy voltak meccsek, melyeken nem volt tökéletes a játéka, összességében olyan bátran, merészen, már-már szemtelenül forgatta az AWP-t, hogy azt öröm volt nézni. Hosszú évek óta nem volt már ilyen AWP-s játékosa a G2-nek, m0NESY leigazolásával úgy tűnik, megnyerték a főnyereményt.

A hétvégén az MiBR ellen játszottak, a tét pedig nem volt kicsi. A meccs nyertese Spring Finalbe került, míg a vesztes csak az azt megelőző Showdownba. Egyik vasárnapi meccs sem volt túl szoros, de a G2 és az MiBR összecsapása egyáltalán nem.

Ez részben köszönhető m0NESYnek is, aki a már elveszítettnek könyvelt 1v4-es helyzeteket sem hagyott annyiban.

Olyan, mintha a 2015-ös kennySt látnánk. Ő volt ennyire bátor és ennyire agresszív az AWP-vel, tőle láttunk hasonlóan elképesztő klippeket. Talán csak s1mple tudta lekörözni őt az évek alatt, de az ukrán stílusa más, őt sokkal kevésbé hasonlítanánk a franciához. 

A G2 gond nélkül, két pálya alatt verte a brazilokat, így NiKoék már a tavaszi döntőre készülhetnek, akárcsak a NaVi és a BIG.

A BLAST Premier Spring Groups tegnapi eredményei

  • MiBR vs G2 - 0:2
  • NaVi vs NiP - 2:0
  • Astralis vs BIG - 0:2

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!