Négy újdonság, amit látni szeretnénk a GTA 6-ban

Négy újdonság, amit látni szeretnénk a GTA 6-ban

Ti mit vártok a GTA 6-tól?

Múlt hét pénteken örömteli hírt kaptunk a kora esti órákban, a Rockstar Games hivatalosan is bejelentette, hogy immár jó ideje dolgoznak a GTA-sorozat következő részén és már alig várják, hogy részleteket osszanak meg az új epizódról. Azóta is csak találgatni tudjuk, hogy milyen korszakba visz majd minket a GTA 6, hogy milyen stílusú lesz a játék és persze azt is, hogy milyen újdonságokat valósít majd meg a Rockstar csapata. Íme most négy olyan nóvum, aminek mi nagyon örülnénk majd az új GTA-ban.

GTA Online 2.0

Nem rossz a jelenlegi GTA Online, de az évek alatt rengeteg hibát látott már a GTA 5 multiplayer része. A mai napig nem tökéletes a játék, és valószínűleg már nem is lesz az. A GTA 6-tal viszont sok mindent kijavíthatnak a Rockstaros lányok és srácok. Alapvetően a GTA Onlnie technikai hátterére kellene koncentrálniuk, hogy ne kelljen fél óráig küszködni, ha barátainkra szeretnénk rácsatlakozni, hogy velük közösen játszva mindenki gond nélkül megkapja a jutalmakat. És aztán jöhetnek még új játékmódok, mélyebb, komolyabb MMO mechanikák is.

Teljes mod támogatás

Nem tűnik nagy problémának, hiszen a GTA 5 így is gazdag modokban, de az igazság az, hogy minden sokkal könnyebb is lehetne. A készítők sokat szenvednek a modokkal, a játékosok pedig egyaránt a használatukkal. 2022 van, nem ördögtől való gondolat, hogy teljes mod támogatás legyen egy játékban és ezt szeretnénk látni a GTA 6-tól is.

Női főszereplő

Kell egy női hős. Már amennyire hősöknek nevezhetjük a GTA játékok főszereplőit. Inkább alvilági alakokról és bandavezérekről van szó, ebbe a képbe pedig sokak szerint nem illene bele egy női karakter. Butaság. Rengeteg példát hozhatnánk nőkre, akik a való életben töltöttek/töltenek be valamilyen alvilági szerepet. A GTA-játékokban nem láttunk még ilyet, ez mindenképpen egy üde színfoltja lehetne az új játéknak, feltéve, ha sikerül egy izgalmas karaktert írniuk.

Új kontinens

A női főszereplő mellé, talán dukálna egy szép új világ is. Kicsit unjuk már az amerikai városokról mintázott világokat, épp itt az ideje, hogy a Rockstar merész legyen és az új részt átvigye mondjuk Európába vagy Ázsiába. Mi lenne, ha a GTA 6 helyszíne Franciaország, Olaszország, de akár Japán vagy Korea alapján épülne fel? Elsőre talán idegennek hat az ötlet, de jobban belegondolva, pont ez a stílusváltás lehelhet új életet a szériába.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!