Megérkezett az egyik hibás FIFA 22 SBC kompenzációja

Megérkezett az egyik hibás FIFA 22 SBC kompenzációja

Érdemes tehát belépnie a FUT Storeba azoknak, akik foglalkoztak ezzel az SBC-vel.

Nem is olyan régen rakta bele az EA Sports a FIFA 22-be a Year In Review SBC-t, amiben egy 85-ös csapatot kellett összerakni, a jutalom pedig egy háromfős Player Pick volt. Bővebben ebben a cikkben olvashattok róla, hogy miként is működött ez a Squad Building Challenge.

Mivel pontos szabályokat fektetett le az EA Sports a jutalmat illetően, ezért nem meglepő, hogy sikerült eltolniuk ezt a frissítést is. Kiderült ugyanis, hogy olyan játékost is ki lehetett választani a Pickben (Record Breaker Edouard), akit eredetileg nem terveztek bele. A Crystal Palace 24 éves támadójának feltűnése tehát zavart okozott az éterben, nem kellett volna ugyanis ott lennie a felsorolásban. Ezt a kiadó gyorsan orvosolta is és visszahívta ezt az SBC-t, majd miután ültek rajta néhány napot sikerült orvosolniuk a problémát.

"Az érintett játékosok kaptak egy üzenetet a játékban és a FUT Storeba való belépést követően megtalálják a fiókjukban az új Player Pickjüket.

Köszönjük a türelmeteket."

Áll a bejegyzésben, szóval február 9-étől a Year In Review SBC helyes jutalmaiból lehet válogatni, így aki még nem tette meg az most újra választhat magának egy kártyát.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!