Mason Greenwood után egy ikont is kivesznek a FIFA 22-ből botrányai miatt

Mason Greenwood után egy ikont is kivesznek a FIFA 22-ből botrányai miatt

A holland szélső többé nem nyitható ki és draftban sem használható.

Az elmúlt hetekben-hónapokban egyre több és több futball játékosról derül ki, hogy a pályán mutatott remek teljesítményüket lehet értékelni, de emberileg gyakorlatilag nullák. Korábban már Gilfy Sigurdsson, Benjamin Mendy, legutóbb pedig Mason Greenwood került bajba, bántalmazás és erőszaktevés miatt. Talán egyedül Sigurdsson menthető még, ugyanis nála nem születtek perdöntő  bizonyítékok még, ráadásul nem bántalmazott senkit. A másik két delikvens ellen igen nagy és erős bizonyítékok kerültek górcső alá és az elmúlt napokban csak tovább folytatódtak a jóval kisebb, de hasonlóan szégyenteljes balhék.

A tegnapi nap folyamán a West Ham védőjéről, Kurt Zoumaról kerültek ki videók, ahogy a macskáját rugdossa és bántalmazza. Minden háziállatszerető embernek felfordulhat a gyomra a videók láttán, emiatt pedig az Essexi és Surrey-i rendőrség is nyomoz az ügyben. Előtte kicsivel viszont egy igazi legenda és FIFA ikon került nagy bajba. Az Ajax Gyalog-kakukk szélsője, Marc Overmars ugyanis kolléganőinek küldött képeket a nemi szervéről. Az Ajax-tól azonnal kirúgták és mostanra már a FIFA 22-ben sem lehet többé packokban vagy draftban megtalálni őt.

Egészen elképesztő, hogy mikre képesek a sokszor hírnévtől elkábuló focisták. Őszintén reméljük, hogy a következő hónapokra már véget érnek a hasonló botrányok és végre ismét a futballé lehet a főszerep.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!