Film készül az It Takes Two játékból

Film készül az It Takes Two játékból

A Sonic film forgatókönyvírói segédkeznek az It Takes Two képernyőre vitelében. 

Az It Takes Two 2021 márciusában jelent meg, és az év végéhez közeledve több Az év játéka listán is szerepelt. A co-operative játékmenet folyamán egy válófélben lévő párral kell minden akadályt bevéve megtanulnunk a csapatmunkát és ezáltal megpróbálni visszanyerni emberi mivoltunkat, miután élő babává változtattak minket. 

Cody és May kalandja felkeltette a dj2 Entertainment érdeklődését is, így felkerült azon játékok egyre hosszabbodó listájára, amelyek idővel sorozat vagy film formájában is a közönség szórakoztatását szolgálhatják. 

A Variety szerint együttműködést kötött a Hazelight és a dj2 Entertainment, akik a Tomb Raider, Disco Elysium és a Sleeping Dogs adaptációin is dolgoznak. A nagyszabású Sonic, a sündisznó mögött álló írópáros Pat Casey és Josh Miller fog a nagy képernyős verzión dolgozni. A dj2 Entertainment egy közleményében úgy fogalmazott, hogy ők fülig beleszerettek a két főhősbe, valamint a köréjük szőtt fantáziavilágba. 

Az It Takes Two adaptációja még olyannyira korai szakaszban van, hogy jelenleg nincsen konkrét stúdió akit a projekthez lehetne kapcsolni, a hírek szerint viszont több is pályázik arra, hogy részesei lehessenek a filmvászonra vitel folyamatának.

Ha a film csak feleannyira jóra sikerül mint a játék, azzal is nagy sikereket érhet el. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!