CS:GO: Meglehetősen sus volt a forZe tegnapi meccse

CS:GO: Meglehetősen sus volt a forZe tegnapi meccse

Ezért már MM-en is megy a report, nemhogy egy 75 ezer dolláros versenyen.

Mi nem akarunk ujjal mutogatni senkire, jóhiszeműen elfogadunk mindent. De ami tegnap történt a Thunderpick Bitcoin Series 2022-es versenyén, az már finoman szólva is sus. Nem mindennapi kört láttunk az egyik mérkőzésen, igazság szerint, azóta sem értjük mi történt pontosan.

Szerveren két jól ismert csapat, a Dignitas és a forZe. A tét nem kicsi, aki a meccset nyeri, az máris a 75 ezer dolláros kupa rájátszásában találja magát. Az első pálya, Mirage, nem volt túl szoros, de pont elég ahhoz, hogy Nuke-hoz érve egy izgalmas meccset várjunk. Végül ez sem jött össze, sőt! A forZe mintha direkt veszítette volna el a pályát. Más ésszerű magyarázat nem létezik arra, ami 4-3-nál zajlott le.

Shalfey megnyeri az 1v1-et, felkapja az AWP-t és van körülbelül 30 másodperce, hogy hatástalanítsa a bombát. Defkit ugyan nincs nála, de ennyi idő alatt bőségesen felszedi a bombát...már ha nekilát. Ő azonban nem látott neki, inkább addig futkorászott, amíg le nem járt az idő és el nem bukták a kört.

Valószínűleg defkitet akart összeszedni elesett társától nyugatiban, de egy pályás hátrányban, minimális vezetésnél, egy megnyert 1v1 után, tényleg ez a legfontosabb? Két lehetséges magyarázat létezik. Vagy ennyire szerencsétlen a jelenlegi forZe vagy direkt dobták el a pályát. Egyik sem fest túl szép képet a csapatról.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!