Mandragora: Új előzetest kapott a magyar fejlesztésű játék

Mandragora: Új előzetest kapott a magyar fejlesztésű játék

Újabb részleteket fedett fel a Primal Game Studio az ígéretesnek tűnő, jelenleg is készülő játékáról, melyről több képet is megtekinthetsz képgalériánkban.

Újabb részletet fedett fel a Marvelous Europe és a Primal Game Studio a készülő játékukról, a Mandragoráról, melyet körülbelül 1 éve jelentettek még be. A budapesti székhelyű Primal Game játéka egy történetorientált, oldalnézetes akció RPG játék lesz, melyet az alábbi trailer videóban is igyekeztek a lehető legjobban átadni.

„A Mandragora több műfaj keveréke lesz, melyben vegyülnek azok az elemek, melyeket kedvenc játékainkban is szeretünk, ezért jelentett nagy kihívást megtalálni a megfelelő kiadót, akik megértik elképzeléseinket." - mondta Zsuffa István, a Primal Game Studio kreatív igazgatója. „Ezért is örülünk, hogy a Marvelous Europe-pal dolgozhatunk együtt, akikkel közösen hozhatjuk el játékunkat a játékosoknak kedvenc platformjaikon. Hálásak vagyunk minden támogatásért, és alig várom ezt a közös utazást."

A stúdió szerint a játékban „az emberiség feláldozta a világot a szörnyeknek" és ennek eredményeképpen „az emberek téglafalak és a tudatlanság mögé bújnak el, melyet a vezetőik építettek meg". Egy hanyatló világban kell utaznia a játékosnak, amelyben több ellenséggel, főbossokkal és sok mással is meg kell küzdeni, miközben folyamatosan ott van a dilemma, hogy ki a szövetségesed és ki nem.

A Mandragora megjelenési dátuma egyelőre nem ismert, de a tervek szerint PlayStation 5-, Xbox Series X|S-, Nintendo Switch- és PC-platformokon jelenik meg. Nézd meg a képeket galériánkban a készülő játékról!

A galéria megtekintéséhez kattints a képre. (Képek forrása: Game Informer)

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!