CS:GO: Új rekordot állított fel a svéd legenda, f0rest

CS:GO: Új rekordot állított fel a svéd legenda, f0rest

Öreg róka, nem vén róka.

Bár 2022-ben sem fragekre játsszuk a CS:GO-t, azért nem árt ha az okos körök mellé egy nagy adag fejest is odapakolunk. Így lehet ezzel a svéd CS egy ikonikus legendája, a 33 éves Patrik "f0rest" Lindberg is, aki most új rekordot állított fel.

F0rest lassan 20 éve van már a pályán, nem csak CS:GO-ban, de már 1.6-ban is letette névjegyét az asztalra. Jelenleg a Dignitas csapatában játszik, ezzel pedig az ő egyik legidősebb játékos a profik között, aki gyakorlatilag a szemünk előtt nőtt fel.

A napokban új rekordot írhatott neve mellé, átvette ugyanis a vezetést a legtöbb fraget gyűjtött játékosok között. Mindeddig Snax volt a csúcstartó, de f0rest nagyobb versenyeken, jóval többet játszik manapság, mint a lengyel. Jelenleg 40054 HLTV-n is rögzített fraggel büszkélkedhet, ami nem csak a legjobb eredmény a teljes mezőnyben, de ő a egyetlen játékos, aki átlépte a 40 ezres álomhatárt.

F0restben pedig még ott van erő, nincs már messze az 50 ezer frag sem. Reméljük, hogy sokáig láthatjuk még őt játszani és, hogy hamarosan már az 50 ezres rekordjának örülhetünk.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!