Mit gondolsz, kik voltak 2021 legismertebb Twitch streamerei?

Mit gondolsz, kik voltak 2021 legismertebb Twitch streamerei?

Nincs meglepetés az élen, de pontosan kik is vannak a legismertebb tartalomgyártók között?

Gyakorlatilag egy folyamatosan csak bővülő iparággá nőtte és jelenleg is növi ki magát a streaming élet, erre pedig több platform is áll az érdeklődők, illetve a benne szereplők rendelkezésére. Számtalan tartalomgyártót követhetünk figyelemmel YouTube-on, Facebookon, illetve egyéb platformokon is, a legismertebb és a legnépszerűbb azonban a Twitch továbbra is.

Csak a lila platformon elképesztően sok ismert névvel lehet találkozni, akik akár több tízezer nézőt is bevonzanak egy-egy élő adásukkal, már ahogy megnyomják a „Stream indítása" gombot. Legtöbbjük már lassan egy évtizede a pályán van, míg vannak olyanok, akik az utóbbi években kezdték meg karrierjüket. De pontosan kik is a legismertebbek és a legtöbb néző által követett tartalomgyártók?

5. - Shroud (9.9 millió követő)

A változatos tartalmairól ismert Shroud a CS:GO-val és a PUBG-vel tette le a névjegyét, a korábbi profi játékost gyakorlatilag úgy ismerték meg, mint az „emberi aimbot". Egy rövid Mixer-kitérő után ismét a Twitchen közvetít, ennek pedig a rajongói is örülnek.

4. - Tfue (10.8 millió követő)

A 4. helyen a Fortnite és Call of Duty közvetítéseiről ismert Tfue ugyan az Epic Games battle royale-ját már elhagyta, egy időben Ninjával is versenyzett a nézőkért, utóbbi Mixerre való költözése hozta meg a nagyobb hírnevet a Twitchen.

3. - Rubius (11.1 millió követő)

A legelőkelőbb helyen szereplő nem angol nyelvű streamer a Twitchen. Ugyan a nevét a YouTube-ról többen ismerik, rajongói az élő adásai során is támogatják őt.

2. - Auronplay (11.6 millió követő)

Auronplay a karrierjét még 2020-ban kezdte el, az Among Us szinte a semmiből érkező népszerűsége pedig az ő számára is meghozta az ismertséget. Szeptemberben ugyan kapott egy bizarr kitiltást a platformról, de 20 perc alatt fel is oldották.

1. - Ninja (17.4 millió követő)

A toplista 1. helyén nem meglepetésre az egykoron a Fortnite által népszerűvé vált Ninja végzett, aki azóta már nem csak ezt a battle royale játékot közvetíti a csatornáján. Játékok széles választéka közül válogat, hogy épp mit oszt meg nézőivel, akik továbbra is szívesen követik őt.

A teljes toplista (zárójelben a követők száma, millió fő)

  1. Ninja (17.4)
  2. Auronplay (11.6)
  3. Rubius (11.1)
  4. Tfue (10.8)
  5. Shroud (9.9)
  6. xQc (9.9)
  7. TheGrefg (9.5)
  8. ibai (9.3)
  9. Pokimane (8.9)
  10. Myth (7.4)
  11. TimTheTatman (7.0)
  12. TommyInnit (7.0)
  13. juansguarnizo (6.9)
  14. NICKMERCS (6.3)
  15. summit1g (6.1)
  16. Dream (5.9)
  17. AdinRoss (5.6)
  18. alanzoka (5.5)
  19. SypherPK (5.4)
  20. Mongrall (5.1)

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!