Lost Ark: Az Amazon új játéka már a CS:GO-tól is népszerűbb

Lost Ark: Az Amazon új játéka már a CS:GO-tól is népszerűbb

Eddig hasít az új MMO, kérdés, hogy ez a lendület vajon megmarad-e hosszú távon is?

Rögös út vezet a sikerhez, ez köztudott. Legyen szó az élet bármilyen területéről is, az eredményekért meg kell harcolni, többek között a videojátékok piacán is. Az Amazon 2010 óta próbálja megvetni a lábát a legnagyobb kiadók és stúdiók között, mindeddig sikertelenül. Az első sikeresnek nevezhető próbálkozásuk tavaly volt, amikor piacra dobták a New World c. MMO-t, ám végül a játék néhány hónap alatt elveszítette játékosai túlnyomó többségét. Most újra nekifutottak és ezúttal úgy tűnik tényleg sikerült, bár nem akarunk elkiabálni semmit.

Igaz, a New Worlddel ellentétben, a Lost Ark c. MMO-nál csak kiadóként működnek, de a kezdeti siker megkérdőjelezhetetlen. A pár napja megjelent free to play, Diablo szerű MMO letarolta az internetet. Rendkívül népszerű Twitchen és persze Steamen is. A Valve platformján olyannyira, hogy már megelőzte a DotA 2-t és a CS:GO -t is.

Jelenleg minden idők második legnépszerűbb Steam-es játéka a Lost Ark, már csak a PUBG van előtte. Azt azonban nehéz lesz utolérni. A Lost Ark jelenlegi rekordja 1,325,305 egyidejű játékos, míg ugyanez a szám a PUBG-nál több, mint 3 millió.

Te kipróbáltad már a Lost Arkot?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!