CS:GO: Holnap derül ki, hogy játszhat-e Katowicében ropz

CS:GO: Holnap derül ki, hogy játszhat-e Katowicében ropz

Bízzunk a legjobbakban.

Pár nappal az IEM Katowice kezdete előtt jött a hír, hogy ropz covidos. Az észt játékos így nem játszhatott mindeddig csapatával, kötelező karanténba kellett vonulnia. Holnap jár le az elkülönítése, de még így sem biztos, hogy visszatérhet a versenyhez.

Bízzunk a legjobbakban, de ropznak negatív tesztet kell produkálnia, ha játszani akar. Tünetei nincsenek, jól érzi magát, ettől függetlenül a szervezetében jelen lehet  avírus, amit ha kimutat a teszt, akkor a FaZe maradék mérkőzéseit is kénytelen lesz kihagyni. Ropz holnap hazautazik, letesztelik és ha negatív, akkor 20-án már talán újra szerverre léphet.

Ha azonban továbbra is távol kell maradni a versenytől, akkor ugyanúgy, mint eddig, az ausztrál jks pótolhatja őt. Három meccset játszott eddig a FaZe Katowicében, mindhármat meg is nyertek, hiába a beugrójuk. Következő ellenfelük pedig a G2 vs Fnatic mérkőzés győztese lesz.

Az IEM Katowice meccseit élőben követheted az esport1tv Twitch csatornán és az Esport1 beépített, pontgyűjtő felületén is.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!