Ratman visszatér: POTM lappal borzolja a játékosok idegrendszerét a francia

Ratman visszatér: POTM lappal borzolja a játékosok idegrendszerét a francia

Az AS Monaco támadóját aligha kell bárkinek is bemutatni, hiszen rat játékosok egyik legjobbja volt a korábbi FIFA részekben is.

Ben Yedder neve félelmet kelt, mosolyra fakasztja az embert, de az is lehet, hogy egyesekben felmegy a pumpa miatta. Egy biztos senki nem marad közömbös a francia támadó láttán FIFA-ban. Az elmúlt években is több ízben akasztotta ki a közösséget, hogy milyen erős és jól használható lapjai vannak és erről maga a labdarúgó is tudomást szerzett, nem is rejtette véka alá véleményét, amivel újabb rajongókat vagy éppen antifanokat szerzett magának.

Őt tarják a rat játékosok egyik királyának. Ez a megnevezés nagyjából azt takarja, hogy olyan meta gólokat lehet vele szerezni, ami ellen nem igazán lehet mit tenni, tehát ebben a legjobbak. Tény, hogy például a FIFA 20-ban rengeteg játékosnak okozott fejfájást az ő lapja, hiszen nagyon sok csapatban kapott helyet és nem nagyon lehetett megállítani őt, ontották vele a gólokat. Ettől eltekintve most a való életben is szenzációs hónapot tudhat maga mögött Ben Yedder, januárban három bajnokin 3 gólig jutott és egy gólpasszt is jegyzett. A francia első osztályban 23 meccs alatt 14 gólt szerzett eddig és ezzel ő áll a góllövőlista élén. A 88-as OVR Ratinggel megáldott lapját 3 SBC után lehet megkaparintani, amiért összesen körülbelül 370 ezer coint kell kicsengetni. Cserébe viszont ilyen statokkal megáldott kártyával gazdagodik az ember:

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!