Kaszát kapott a Stranger Things, de ez nem feltétlen rossz a nézőknek

Kaszát kapott a Stranger Things, de ez nem feltétlen rossz a nézőknek

Neked melyik évad volt eddig a kedvenced?

A csúcson érdemes abbahagyni, igaz ez a sorozatokra is. Nem kell mindig, minden szériát hosszú évekre elnyújtani. Persze ha megszeretünk valamit, ahhoz ragaszkodunk, de gondoljunk csak bele, mennyire más lenne például a The Walking Deadről alkotott képünk, ha nem húzták volna feleslegesen hosszúra, hanem keretet adva a sztorinak, 6-7 évad után befejezték volna. Teljesen fölösleges volt hosszabbra nyújtani, a széria el is veszítette nézői túlnyomó többségét.

Nem szeretnénk, hogy ez történjen például a Stranger Things sorozattal és úgy tűnik, hogy az alkotók sem. A Netflix tegnap este bejelentette, hogy idén májusban debütál majd a 4. évad, amit később az 5. követ majd, de azzal vége, az lesz az utolsó.

Az 5. szezonban lezárják a sztorit, a nézőknek pedig búcsút kell majd inteniük Hawkins városának, Mike-nak, Elevennek, Hoppernek és a többieknek. Mi ennek kifejezetten örülünk és bízunk benne, hogy a sorozat méltó befejezést kap majd.

A Stranger Things 4. évada két adagban debütál idén. Az első fele május 27-én, a második pedig picit később, július 1-én érkezik majd meg Netflixre.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!