IEM Katowice: A sírból hozta vissza a meccset a NaVi

IEM Katowice: A sírból hozta vissza a meccset a NaVi

Nasit, üdítőt bekészíteni, este ismét MOUZ meccset követünk!

A felemás BLAST Premier Spring Groups után csak legyintettek egyet a NaVi-szurkolók, mondván LAN-on úgyis verhetetlen lesz a csapat. Bár s1mple-ék valóban győzedelmeskedni tudtak tegnap, meglehetősen rezgett alattuk léc. A sárga-feketék azonban megmutatták, hogy mit kell tudnia egy csapatnak, ha az a világ legjobbja akar lenni, a sírból is visszahozták az ENCE elleni meccset.

Pedig minden remekül indult, Mirage-t 16-3-ra nyerték boombl4-ék, ráadásul úgy, hogy boombl4 karanténból játszott. Időközben a csapat irányítója két negatív tesztet is produkált, így a lengyel orvosok megengedték, hogy a továbbiakban csapata mellől játszon. 

A nagy meglepetés Nuke-on következett, ahol az ENCE 16-4-et adott a NaVi-nak. Fölényesebb győzelmet arattak s1mple-ék ellen ezen a pályán, mint például korábban a Vitality. Tökéletes csapatmunka, kimagasló egyéni teljesítmények jellemezték az ENCE játékát, akik ezt a formát át tudták vinni Overpassra is. Riktán látunk olyat, hogy s1mple körökön át fraget se találjon, tegnap mégis ez történt. S1mple-t 0-7-tel is szerepelt a tabellán, miközben az ENCE előnye egyre csak nőt. Ekkor tört el valami a NaVi-ban, hiszen 1-9-ről 6-9-re mentették a félidőt, majd 16-14-re a pályát, azzal együtt 2-1-re a meccset.

S1mple is felállt a földről 0-7-ből végül 20-17-be lőtte magát, Perfecto pedig valóságos mészárszéket rendezett. A fiatal orosz 33-16-ot pakolt az ENCE-re, megmentve ezzel csapatát a vereségtől.

Az IEM Katowice magyar nyelvű közvetítése ma délután folytatódik. Ráadásul még torzsi és a MOUZ is játékban vannak, hiszen tegnap lazán, játszi könnyedséggel utasították maguk mögé az OG-csapatát. Két pálya alatt lerendezték nexáékat, akik így kiestek, a MOUZ pedig tovább harcolhat a rájátszásért. Ma ellenfelük a NiP lesz.

Az IEM Katowice mai menetrendje az esport1tv-n:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!