The Witcher 3 és Cyberpunk 2077 veteránok alapítottak új stúdiót

The Witcher 3 és Cyberpunk 2077 veteránok alapítottak új stúdiót

Az új stúdió a nevét, illetve első projektjét is bemutatta.

Bejelentette Konrad Tomaszkiewicz, a Witcher 3 egyik rendezője – aki később a Cyberpunk 2077-on is dolgozott –, hogy több korábbi CD Projekt RED-alkalmazottal összeállva új stúdiót alapítottak, mely a Rebel Wolves nevet kapta. A varsói székhelyű csapat vezérigazgatója maga Tomaszkiewicz lesz, aki egyúttal azt is felfedte, hogy elkezdtek dolgozni első játékukon.

A játékról egyelőre semmit se tudunk, még a neve is ismeretlen, nem úgy, hogy kik csatlakoztak a CDPR-től a Rebel Wolves-hoz: többek között Daniel Sadowski tervezésért felelős igazgató, Jakub Szamałek rendező és Tamara Zawada animációkért felelős vezető. A vezérigazgató ígérete szerint céljuk közös: a legjobb munkát letenni az asztalra.

„Mindannyian itt a Rebel Wolves-nál úgy érezzük, hogy a videojátékok azok, amely miatt megszülettünk - valami, ami a DNS-ünk része." - mondta Tomaszkiewicz. „Személy szerint nem is lehetnék boldogabb, hogy olyan barátokkal dolgozhatok együtt, akikkel ezen szenvedélyen osztozhatunk. Olyan játékokat készítünk, amilyenekkel mi is szívesen játszanánk. Szeretnénk, ha a cRPG műfaj általunk fejlődhetne tovább úgy, hogy felejthetetlen történetet tudunk mesélni, mely mély érzélmekkel párosul, mindezt olyan módon, hogy közben egy szorosan összetartó csapatként dolgozunk, közös ambíciónk által vezetve."

Konrad Tomaszkiewicz (kép forrása)

Az első készülő játékukról pár szót is említett: a tervek szerint egy sorozat első része lenne, melyben egy „sötét fantasy világ [elevenedne meg], az Unreal Engine 5 motor által". Több részletet nem árult el, de az előbbi nyilatkozata után nagy rá az esély, hogy egy igen egyedi, és hangulatosnak ígérkező játékot tennének le az asztalra.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!