IEM Katowice: Íme a rájátszás, sajnos torzsiék nélkül

IEM Katowice: Íme a rájátszás, sajnos torzsiék nélkül

Szerinted melyik csapat nyeri a 2022-es IEM Katowice CS:GO-versenyét?

Hat napja kezdődött el a 2022-es IEM Katowice CS:GO-versenye, ahol összesen 24 csapat, a világ legjobbjai vágtak neki a megmérettetésnek. Mára hatan maradtak. Lezárult a Play-In, valamint a Main Stage csoportköre is, immár a rájátszásra készülhetnek a csapatok. Legnagyobb bánatunkra, torzsiéknak nem sikerült bejutniuk a play-offba.

Remekül teljesített a csapat a versenyen, kijár nekik az elismerés, de a NiP erősebb volt. Szombat este találkoztak a svéd-dán csapattal, akik nem is totojáztak sokat, két pálya alatt megállították a MOUZ-t. Nem volt különösebb baj az egyéni teljesítményekkel, de a NiP egyszerűen tapasztalatból megoldotta a meccset.

A csapat így is nagyott ment. Első közös versenyük volt az, ahol azonnal a mélyvízbe kerültek. Torzsi még sosem járt ekkora versenyen, NBK hosszú kihagyás után jött vissza, új edzőjük van, ráadásul Bymas helyett beugróval, JDC-vel játszottak, akinek szintén újdonság volt egy IEM Katowice szintű verseny. Mindezek ellenére, kitűnően helytálltak, a 9-12. helyen végeztek, megelőzve olyan alakulatokat, mint az ENCE vagy a Liquid és olyan csapatok ellen is győzelmet arattak, mint az OG, az Entropiq vagy a GODSENT. Remek kezdés ez, reméljük, hogy innen csak felfelé ível majd a MOUZ és torzsi pályája és egy remek 2022-es szezont láthatunk majd a csapattól.

A február 25-én kezdődő rájátszásban 6 csapat lép majd szerverre. A Heroic, a Virtus.pro, a NaVi, a FaZe, a Gambit és a G2. A Heroic és a NaVi lettek a csoportok győztesei, így ők azonnal az elődöntőkbe kerültek, míg a többiek a negyeddöntőkből indulnak.

Mind a hat csapat remek formában van, talán csak a VP lóg ki kicsit a sorból, de ők is összekaphatják még magukat. A rájátszást több ezer néző előtt, a Spodek Arénában rendezik, így végre ismét úrra lesz a LAN-hangulat az élő közvetítéseken is. Az IEM Katowice hajráját természetesen élőben követhetitek péntektől az esport1tv Twitch csatornán és az Esport1.hu beépített, pontgyűjtő felületén is.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted melyik csapat nyeri a 2022-es IEM Katowice CS:GO-versenyét?

  • 11 %
  • 33 %
  • 0 %
  • 11 %
  • 33 %
  • 11 %