Átlagosan ennyit ér egy token a FIFA 22 Icon Swaps 2 promóban

Átlagosan ennyit ér egy token a FIFA 22 Icon Swaps 2 promóban

Ha esetleg nem tudod, hogy mi érné meg számodra a legjobban, akkor ez a táblázat segíthet.

Ha még nem lett volna elég a coin gyűjtögetés, akkor itt az újabb lehetőség a grindolásra. Kiadták a héten a FIFA 22-ben az Icon Swaps második adagját és gyorsan ki is derült, hogy néhány játékoson kívül nem feltétlenül olyan lenyűgöző a választék, de azért a foddereket sem szabad kihagyni ám.

Egy játékos most kapott az alkalmon és egy remek kutatást állított össze, amelyben megvizsgálta, hogy hányféle kombinációja lehet az Icon Swaps 2 promónak. Emellett kiszámolta azt is, hogy nagyságrendileg mennyit érnek ezek a tokenek. Összesen ugye ezekből 18-at lehet felhasználni, de a statisztikában is jól látható, hogy már 14-től kezdve be lehet szerezni a jutalmakat. Tokeneket a különböző objectiveken keresztül lehet gyűjtögetni és ezek között nagyon különböző feladatokat is lehet találni. Ha nem a csomagokra költi az ember a tokenjeit, akkor igen csak a zsebébe kell nyúlnia, hiszen bőven 10+ kell belőlük egy fix Icon megszerzéséhez. Közülük is jelenleg csak Cafú, Garrincha és Cannavaró érheti meg leginkább.

Az alábbi képen fellelhető statisztika tehát az összes kiváltható token (18) alapján készült el, ennél több variációs lehetőség pedig nincs a FIFA 22-ben ebben a promóban. Az első oszlop a tokenek maximális értékét jelenti, miközben legalul az is kivehető, hogy átlagosan egy token körülbelül 68 ezer coint jelent.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!