Akár már az idén megjelenhet egy LEGO-témájú sportjáték

Akár már az idén megjelenhet egy LEGO-témájú sportjáték

Több forrás szerint is már folyamatban van a munka, ismert cég kötött egyezséget a LEGO-val.

Több értesülés szerint is megegyezett a 2K Games és a LEGO több, LEGO-témájú videojáték elkészüléséről. Az egyezséget egyik fél sem jelentette még be, a hírről elsőként a VGC számolt be, akik szerint a készülő első projekt egy focis játék lenne, mely ráadásul idén jelenne meg.

A focis LEGO-játék 2022 november-december környékétől lenne elérhető, a 2022-es labdarúgó-világbajnokság előtt, vagy során kerülne a boltok polcaira. Az értesülések viszont említenek egyéb címeket is, például egy nyílt világú versenyzős játékot is, mely 2023-ra várható, illetve egy harmadik játék is egy ismertebb sportágon alapulna.

A LEGO focis játékát valószínűleg a Sumo Digital stúdió fogja fejleszteni, akik korábban több Forza Horizon-játék munkálataiban is besegítettek. Ez azért is lenne érdekes, mert a TT Games-szel ugyan hosszú ideje van partnerségben a LEGO, a jelentés szerint viszont a konzolos játékokat érintő együttműködést nem hosszabbítanák meg a fejlesztőkkel. A TT Games pedig ugyan dolgozhat tovább olyan projekteken, mint a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga, de úgy néz ki, nem ők lesznek az egyedüli partnere a gyártónak.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!