A Halo sorozat leveheti Master Chiefről a sisakot

A Halo sorozat leveheti Master Chiefről a sisakot

Te szeretnéd látni a karakter arcát, vagy jobb ha megőrzik annak titkát?

Bár még az első évad sem debütált, máris berendelték a Halo TV-sorozatának második felvonását. Master Chief hosszú évek után költözik a TV-képernyőkre, ami felvet egy roppant fontos kérdést. Vajon láthatjuk majd a valódi arcát, sisak nélkül?

Rnegeteg játékban éltünk már át különféle kalandokat Master Chief bőrébe bújva, de az arcát még sosem láttuk. Akár a Mandalorian, ő sem veszi le a sisakját. A TV-sorozat készítői és a 343 Industries azonban úgy látta jónak, hogy megszakítsák ezt a hagyományt. Március 24-én mutatkozhat be a Halo sorozat a Paramount Plus kínálatában, Master Chief pedig felfedi majd a valódi arcát is.

„Látni fogjuk az arcát. Sokan vannak, akik 20 éve készülnek erre és többeknek még a mai napig is elképzelhetetlen. Tiszteletben tarjuk mindkét oldal véleményét, azokét, akik látni szeretnék Master Chief arcát és azokét is, akik nem. A sztori szempontjából azonban elengedhetetlen, hogy eddig nem tapasztalt módokon is kötődjünk hozzá, vagyis a sorozatban megmutatjuk majd az arcát." - nyilatkozta Kiki Wolfkill, a 343 Industries' Studio egyik vezetője.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!