Ezeket a játékokat nézték a legtöbben Twitchen idén januárban

Ezeket a játékokat nézték a legtöbben Twitchen idén januárban

Sok nézőt vonzottak be a legnépszerűbb játékok a Twitchen.

Megosztotta a 2022 januári Twitches nézettségi adatokat a StreamElements elemzésekért felelős partnere, a Rainmaker.gg. Ezek alapján az év első hónapjában több, mint 2 milliárd órányi tartalmat fogyasztottak a nézők a lila platformon. Csak összehasonlításképpen: a rivális Facebook Gamingen 617 millió órán át nézték a különböző tartalomgyártókat a rajongók (mely mutató az oldal új rekordja is lett egyben).

A legtöbb megtekintett órával a League of Legends rendlelkezik, összesen 179 millió órával, míg a második helyen a Grand Theft Auto V zárt, 149 millió órával. A képzeletbeli dobogó 3. fokára pedig az Escape from Tarkov „állhatott fel", 91 millió órával. A további sorrend: 4. helyen a VALORANT (79 millió óra), 5. helyen pedig a Fortnite (64 millió óra).

A Rust 63 millió órája pedig azért figyelemre méltó, mert a StreamElements szerint ez 842%-kal több a tavaly decemberi mutatójánál, mikor 6.7 millió óránál állt meg a számláló.

„Független attól, hogy mely platformon találhatóak meg a tartalomgyártók, egyértelmű hogy az ipar folyamatosan növekszik." - mondta Jason Krebs, a StreamElements gazdasági vezetője. „Ez összességében egy jó lehetőség is azoknak, akik eddig még hezitáltak annak kapcsán, hogy ők is részesei legyenek ennek az egésznek."

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!