Egyetlen hét és jön az ingyenes PCGURU – Íme a borító

Egyetlen hét és jön az ingyenes PCGURU – Íme a borító

Jubileumi PCGURU-t is szerezhettek jövő héttől az OGEX-állomásokon!

Az Országos Gaming Expo (OGEX 2022) az első olyan országos gaming rendezvénysorozat, amely két hónapon keresztül az egyes megyeszékhelyeken kerül megrendezésre. A gaming road show lehetőséget biztosít az ország lakosainak, hogy kipróbálják magukat különböző videójátékokban, társasjátékokban, videójátékos kompetencia felmérésben, egyéb fizikai aktivitást igénylő játékokban, A roadshow keretein belül rendezik meg a FIFA22 országos e-sport versenyt, amelynek döntői a megyeszékhelyeken lesznek.

Tegnap Székesfehérvár gamerei és e-sportolói szórakozhattak, a hétvégén pedig Nyíregyházára és Debrecenbe látogat az OGEX. Jövő héten pedig még nagyobb szintre lép a rendezvény kínálata, hiszen március 4-én, Pécsett már elérhető lesz a PCGURU ingyenes, jubileumi száma, akárcsak az azt követő állomásokon is.

A srácok már azt is megmutatták, hogy milyen lesz a borító. Hosszú ideje nem volt már lehetőség új, nyomtatott PCGURU-t a kezünkbe venni, de az OGEX-en most ez is megvalósul. Íme a jubileumi kiadás borítója.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!