Postásnak állt a Valve és a Steam ura

Postásnak állt a Valve és a Steam ura

Érdekes történetet osztott meg egy felhasználó a Redditen.

Valószínűleg élete egyik legnagyobb meglepetésében lehetett része annak a Reddit-felhasználónak, aki történetét a platformon is osztotta meg. Állítása szerint ugyanis az előrendelt Steam Deckjét maga Gabe Newell, a Valve társalapítója szállította házhoz.

A történet szerint a felhasználó kapott egy spamnek tűnő e-mail üzenetet, amely szerint a csomagja hamarabb érkezett meg a központi raktárba, az övét pedig másnap már ki is tudnák szállítani, ha valaki lesz otthon. Szkeptikus volt az üzenetet illetően, nem is voltak nagy reményei, ennek ellenére szólt a feleségének, hogy figyeljen oda, hátha érkezik futár, a posztoló ugyanis aznap épp a barátaival elment síelni.

A futár meg is érkezett, akinek a feleség kinyitotta az ajtót, majd a következő párbeszéd zajlott le:

Futár: „Mike [a posztoló álneve] itthon van?"
Mike felesége: „Nem, de átveszem a csomagját... és kik ezek a kamerások?"

A feleség ugyanis nem tudta, hogy a futár maga Gabe Newell volt. Amikor ezt később a férjének is elmesélte, Newellt egy rendes, normális fickónak írta le, aki kérte, hogy ha van bármi visszajelzésük a termékről, nyugodtan osszák azt meg velük e-mailben. Több kommentelő nem hitte el, hogy a történet igazi, ezért a bejárati ajtóra szerelt biztonsági kamera képét is megosztotta kommentben.

(kép forrása)

Miután pár komment a kamerás emberekre kérdezett rá, azt válaszolta a posztoló, hogy:

„Megkérték a feleségemet, hogy írjon alá egy beleegyező nyilatkozatot, hogy az arca megjelenhet különböző hirdetésekben. Azt hiszem, a Twittert is emlegették ekkor."

A posztoló még egy képet is megosztott a Steam Deckről, amelynek a tokját alá is írta Newell. Az extra meglepetésnek örült persze, mellette viszont (ahogy fogalmazott) „a fejét is verte a falba", amiért erről a találkozásról lemaradt.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!