Erősödik a Prime Video, jön az áremelés

Nektek van Amazon Prime Video előfizetésetek?

2016 óta elérhető Magyarországon az Amazon Prime Video és bár még dolgozniuk kell, hogy utolérjék a Netflix, az HBO Go vagy a Disney+ népszerűségét, nekik is egyre több előfizetőjük van. Nem is csoda, hiszen a Prime Video az utóbbi években olyan sorozatokkal erősödött, mint a The Boys, Az Idő Kereke vagy az Invincible.

Sőt, 2022-ben alaposan odacsapnak az asztalra, hiszen a Prime Video rendszerében lesz látható az új The Lord of the Rings sorozat is, a The Rings of Power.

A cég friss beszámolójából kiderült, hogy 2018 óta megtriplázták műsoraik számát, tavaly pedig már több, mint 200 millió felhasználójuk volt. Jól gondoljátok, ez pont elég indokot szolgáltatott ahhoz, hogy emeljenek picit áraikon. A Prime Video 2018 óta most először emeli meg az árait, szerencsénkre most sem sokkal.

Egyelőre csak az amerikai árakról érkeztek információk. A tengerentúlon 20 dollárral nő majd az éves előfizetés ára, ami így 139 dollár lesz, míg a havidíj 2 dollárral lesz több, összesen 14,99 amerikai dollár. Hogy Magyarországon pontosan milyen mértékben drágul majd a platform, azt egyelőre nem tudni.

Ugyanakkor ne feledkezzünk meg arról sem, hogy az előfizetéssel nem csak filmekhez és sorozatokhoz kapunk hozzáférést. Havi 1 ingyenes Twitch előfizetés is jár mellé, minden hónapban ingyen játékok és extra in-game lootok is.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!