Olyan rosszul teljesített a Mátrix: Feltámadások, hogy beperelték miatta a Warnert

Olyan rosszul teljesített a Mátrix: Feltámadások, hogy beperelték miatta a Warnert

Neked tetszett a Mártix: Feltámadások?

A Mátrix 4 jött, látott és csalódott rajongók millióit hagyta maga mögött, mit sem törődve hibáival, vagy az eredeti trilógia által kitaposott úttal. Ha a csalódástkeltő mozis élményeinkről kérdeznének a Mátrix: Feltámadások biztosan közöttük lenne. A film megközelíteni sem tudta az eredeti trilógia színvonalát, kikopott belőle az akció és már-már a sci-fi is, új karakterei egysíkúak, a saját maga által felvetett érdekes újdonságokkal pár percig foglalkozik, aztán el is felejti azokat. Röviden és tömören, a Mártix: Feltámadások nem méltó folytatása Neo és Trinity történetének.

A film forgalmazója, a Village Roadshow Entertainment Group azonban nem csak ezekben látja a hibákat. A Warnerrel kötött megállapodásuk szerint a Mátrix: Feltámadások csak akkor kerülhetett volna online streaming platformokra, miután befejezték a mozis vetítéseket. Mint tudjuk, nem így történt. A Feltámadások a mozis premierrel párhuzamosan felkerült az HBO Max kínálatába is, a Village Roadshow állítása szerint ez jókora anyagi kárt okozott nekik, a Warnernek pedig nem volt joga azonnal HBO Maxre küldeni a filmet, így most keresetet nyújtottak be a stúdió ellen.

A Village Roadshow természetesen kártérítést követel, valamint azt, hogy a bíróság kötelezze a Warnert a jövőbeli együttműködések betartására, a forgalmazási tervek egyeztetésére. Végül, de nem utolsó sorban, azt is a bíróságon vitatnák meg, hogy a vád szerint a Warner több éves filmek jogaitól is meg akarja fosztani a Village Roadshowt.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!