Hirdetés

A FIFA 23 olyan funkciót hozhat, amelyre már jó ideje várnak a játékosok

Egy megbízható bennfentes szerint a FIFA 23 a tervek szerint végre elhozza a PlayStation, Xbox és a PC platformok közötti cross-play funkciót.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Műsorajánló

Műsorajánló

Esport1 Podcast

A ChatGPT elhozhatja az új ipari forradalmat?

Mindaz amit a ChatGPT-ről tudni érdemes: mire használható, mik a korlátai, illetve, hogy van-e bármi félnivalónk az AI eddig nem látott fejlettségi szintjétől.

Hirdetés

Számos népszerű videójáték-franchise van már a piacon, amely lehetővé teszi a közösségei számára a többplatformos játékot, nem véletlen tehát, hogy ez az a dolog, amelyre sokan évek óta vágynak az EA Sports sikersorozatában. Maga a kiadó is kénytelen sok esetben megosztani a közösséget ezáltal, hiszen minden esetben a két nagy konzolra szervezik meg a versenyeiket, miközben a nagy döntőknél a feleknek mind a két platformon le kell játszaniuk 1-1 találkozót és így derül fény a győztes kilétére. Ebben is óriási előrelépés lenne ez az újítás.

Az Xfire és a FOX Soccer közben begyűjtötte azt az információt, amire mindannyian vártunk. Egy friss jelentés szerint a játék következő részében már együtt játszhatnak egymás ellen a PlayStation, Xbox és PC-s fifások. Egyébként néhány további érdekességet is tartalmaz a jelentés.

A FIFA idén nem lesz ingyenes dacára, hogy pont erről pletykálnak több fórumon is. Továbbá az EA Sports annak ellenére sem hagyja el a FIFA nevet, hogy az EA vezérigazgatója, Andrew Wilson korábban állítólag azt mondta a személyzetnek, hogy ez akadályozza a márka bővülését és fejlődését.

A FIFA 23 egyben a férfi és a női világbajnokságot is magában foglalja majd, mert a kiadó egy olyan játékélményt szeretne adni a rajongóknak, amely egyesíti a férfi és a női futballt. Eközben a FIFA 22-ben debütált Hypermotion Technology-t tovább finomítják, hogy a legjobb animációkat és grafikákat nyújtsa a játék történetében.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés

Hirdetés
3

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!