CS:GO: Sikerült coolioéknak legyőzniük korábbi csapatuk új felállását

CS:GO: Sikerült coolioéknak legyőzniük korábbi csapatuk új felállását

Egy lépéssel máris közelebb a BLAST Premier a magyar csapat számára.

Furcsa, de izgalmas meccset láthattunk tegnap, hiszen a régi és az új Budapest Five játszott egymás ellen. Persze csak viccelünk. A TWR Eastern European Masters két nyílt selejtezőjéből a Budapest Five (kolor, fleav, Aaron, 1NSERT1, gubi) és az ONYX (coolio, Kamion, bodito, msN, sl3nd) került ki győztesként, ők ketten játszhattak tegnap a továbbjutásért.

A Bo5-ös összecsapáson négy pályára volt szükség ahhoz, hogy győztest tudjunk hirdetni. Az első kettő pedig roppant izgalmasra sikeredett, Vertigón és Overpasson is hosszabbításba torkollott a játék. Bár mindkét pályán voltak kiemelkedő játékosok, az extra játékidőkben végül a csapatjáték volt kulcsfontosságú. Ez pedig az ONYX-nál tegnap szemmel láthatóan jobban működött.

Persze remek volt azt látni, hogy Kamion 32-t pakolt Vertigón vagy, hogy msN 29-et Nuke-on, de a pontosság, a támogató gránátok, a gyors forgások és az okos körök ezúttal is többet értek. Nuke-on és Mirage-on már simának mondható (16-8 és 16-11) ONYX győzelem született, így pedig összességében 3-1-re tudtak nyerni a BP5 ellen.

A csapat ezzel bejutott a 2022-es TWR Eastern Europen Masters mezőnyébe, ahol összesen nyolc alakulat lesz. Ők nyolcan játszanak majd az egyetlen továbbjutást érő helyért, amivel a BLAST Premier Showdownba juthatnak.

A TWR EEM-versenye március 18-án folytatódik, míg a BLAST Premier Showdownra egészen április 27-ig kell várnunk.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!