Elden Ring: Így játszott több száz ember egyszerre ugyanazzal a játékkal

Elden Ring: Így játszott több száz ember egyszerre ugyanazzal a játékkal

Kreatív módját választotta egy Twitch-streamer, hogyan vonja be nézőit is a játékba.

Egyre több és több játékos próbálja ki kooperatív módban az Elden Ringet, amely egyedül is teljesen élvezhető, de társasággal talán még jobban. Egy Twitch-streamer utóbbit fűzte össze egy, a nézők körében népszerű játékkal, azaz 600-an játszottak egyszerre az Elden Ringgel.

A „Twitch játszik" formátum már-már legendás. Szükséges hozzá egy játék, amelyet össze kell kötni a Twitch-chattel, ahol a nézők különböző parancsok beírásával tudnak játszani. Ezt Bruce Greene is végrehajtotta, aki az egyik subathonja során találta ki ezt a játékot, mikor úgy döntött, elmegy inkább aludni, de nem akarta, hogy a nézői unatkozzanak, ezért végül hagyta, hogy azok önmagukat tudják szórakoztatni. Az elérhető parancsokat kivetítette a képernyőre, amelyeket megfelelően beírva lehetett irányítani a főhőst – ezt viszont 600 ember nem biztos, hogy teljesen hatékonyan tudja egyidőben csinálni.

A subathon során egyébként a jó szándék is vezérelte Bruce-t. Ez is egy népszerű tevékenység a streamerek között, amelynek értelmében elindítják a közvetítést, ha pedig a néző feliratkozik, annak mértékétől függően meg tudja növelni a hátralévő időt. Bruce a feliratkozások után járó bevétel felét a UNICEF-nek szeretné majd adományozni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!