Több perces videó mutatja be a Resident Evil 2 Remake magyar szinkronját

Több perces videó mutatja be a Resident Evil 2 Remake magyar szinkronját

Rég hallottunk már ennyire ígéretes rajongó szinkron projektről.

A Resident Evil 2 Remake szinte tökéletes játék volt. Nem elég, hogy a kritikusok tetszését elnyerte, de a régi és az új Resident Evil fanok is odáig voltak érte. Nekünk magyaroknak egyetlen egy pontban hibádzott a sztori, nem volt magyar felirat a játékban.

Szerencsére időközben elkészült a játék magyarítása, de ha még ez sem lenne elég, akkor lelkes rajongók a RE2 Remake teljes leszinkronizálásán is dolgoznak. Sokszor láttunk már amatőr, rajongói szinkronokat egy-egy játékokhoz. Anno például létezett magyar szinkron a Silent Hill 3-hoz, bár az inkább elvett az élményből, mintsem hozzáadott.

A SzinkronSarok RE2 projektje azonban kiválónak tűnik. Új, több, mint 3 perces videóban leshetünk bele a magyar szinkronba, ami túlzás nélkül profi munka. Sok nagyobb költségvetésű projekt megirigyelhetné ezt a minőséget, igen, rátok gondolunk kedves borzasztó Netflixes szinkronok. A szinkronizáció teljesen ingyenes lesz, minden PC-s játékos kipróbálhatja majd, már csak türelmesen ki kell várnunk, hogy elkészüljön.

Nem is szaporítjuk tovább a szót, íme a Resident Evil 2 Remake magyar szinkronjának ízelítője.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!