Escape from Tarkov: Két magyar is a legjobbak közé jutott

Escape from Tarkov: Két magyar is a legjobbak közé jutott

Kedd este 8 órakor lépnek szerverre, a legjobb 4 juthat be a döntőbe a csoportból.

2022. március 7-én és 8-án kerül megrendezésre a The Hunt World Series Escape from Tarkov e-sport verseny elődöntője. Hétfőn az első elődöntőben 8 játékos lépett szerverre, kedden a második elődöntő pedig magyar érdekeltséggel érkezik, ugyanis két magyar játékos is pályára lép a továbbjutásért.

Applebr1nger és Welfek a 64 fős csoportkört sikerrel vette, ahol ugyanúgy 8-8 játékos szerepelt, de innen még „csak" a legjobb 2 jutott tovább. Welfek a B csoport második, míg Applebr1nger a H csoport 1. helyén zárt, így ugyanabba az elődöntőbe kerültek.

A versenyen a játékosok egy előre megadott szempontrendszer alapján kell pontokat gyűjteniük: 2 pontot kapnak minden egyes játékos megöléséért (plusz egy pontot hozzá, ha a dögcéduláját is elvitték magukkal), egy-egy scav pedig 1-1 pontot ad, egy mérkőzés halál nélküli befejezése pedig 5 pontot ad. Az elődöntőből a 4 legtöbb pontot gyűjtő játékos juthat tovább, erre a játékosoknak 3 óra játékidő áll rendelkezésre.

A verseny március 8-án 20:00 órakor kezdődik, és a szervezők Twitch-csatornáján angol nyelven mind a 8 játékos aktuális teljesítményét lehet átlátni, ha viszont csak a magyar játékosok teljesítményére lennél kíváncsi, úgy Applebr1nger, illetve Welfek csatornáján is figyelemmel követheted honfitársaink küzdelmeit.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!