Este jön az új State of Play, de mire számíthatunk?

Este jön az új State of Play, de mire számíthatunk?

God of War, Hogwarts Legacy, Project Spartacus... izgalmas este elé nézünk.

Eredetileg februárra volt tervezve, de akkor elmaradt a Sony első 2022-es State of Play rendezvénye. Ez ugye a japán cég saját mini E3-konferenciája, ahol szigorúan 20 percbe sűrítve mutatják be újdonságaikat. Nem lesz ez másként most sem, 20 perces műsorral készülnek, méghozzá ma estére!

Magyar idő szerint ma este 23 órakor kezdődik a State of Play, amin most kifejezetten a játékok kapják majd a főszerepet. A PSVR 2-ről például nem fognak beszélni, ezt már korábban megerősítették. Pontos menetrendet nyilván nem tudunk, de azért van néhány tippünk, vagy inkább kívánságunk, hogy mikről is szeretnénk hallani a bemutató során.

Játékok

A legtöbben talán a God of War Ragnarök és a Hogwarts Legacy hallatán kapják fel a fejüket. Előbbi címnek még idén kell érkeznie, jó eséllyel ma este elmesélik majd, hogy pontosan mikor. A megjelenési dátum mellett pedig csak egy új előzetes tűnik izgalmasabbnak. A Hogwarts Legacy felől is azt hallani, hogy nincs már túl messze a megjelenés, könnyen lehet, hogy ezt is pontosítják majd ma este.

Mindemelett korábbi szivárgások már utaltak arra, hogy a Sucker Punch is új játékokat mutathat be. Az egyik a méltán népszerű Infamous új része lehet, míg a másik a Sly Cooper széria valamilyen új felvonása. Egyes tippek szerint remake, mások szerint folytatás lehet készülőben.

Game Pass

Végül, de nem utolsó sorban, bízunk benne, hogy megmutatja magát a Project Spartacus is. Az Xbox Game Pass ellenfelének szánt előfizetéses rendszer a PS Plust válthatja, egyes pletykák szerint még idén tavasszal. Egyelőre azonban semmi konkrétat nem tudunk. Sokan bíznak abban, hogy a rendszer tartalmazni fog majd régi, retró PS-játékokat is, akár még a PS1 érából is. Korábban olyan pletykákat lehetett hallani, hogy a Sony a visszafelé kompatibilitás megoldásán dolgozik, amit sokan összekapcsoltak a Spartacus rendszerrel.

Itt nézheted előben a State of Play bemutatót

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!